(recept
si oblíbilo 28 návštěvníků)
Mrkvová buchta s krémem
Potřebné ingredience
85 g másla 150 g cukru 100 ml javorového sirupu 2 vejce 100g bílého jogurtu 150 g špaldové mouky 100 g hladké mouky 1/2 sáčku kypřicího prášku 2 lžičky perníkového koření 250 g mrkve (nebo pastiňáku) 1 jablko 50 g ořechů ( já dávám mandle) Kůra z půlky bio citronu KRÉM 1 vanička tvarohu 1 smetana ke šlehání Moučkový cukr podle chuti Kůra z cca čtvrtky bio citronu
Postup přípravy
Máslo, cukr a javorový sirup si na střední plamen rozpustíme a necháme zchladnout. Poté dáme do mísy, přidáme všechny zbylé ingredience a umícháme hladké těsto. To pak vlijeme na pečící papír a pečeme na 180 do zlatova. Na krém si vyšleháme šlehačku do tuha a opatrně zamícháme tvaroh s cukrem a kůrou, natřeme na zchladlý korpus a posypeme nasekanými oříšky na ozdobu.
Chutnalo vám? Podělte se s přáteli o recept
Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé
Komentáře k receptu
Anny84
(upraveno)
16. 1. 2018, 18:39
Dneska vyzkoušená, je úžasná Děkuji za recept
Nadys
(upraveno)
16. 1. 2018, 15:58